Roparun 2023

AV Gelre gaat weer Roparunnen!

Elk jaar rondom Pinksteren vinden dezelfde gesprekken plaats bij de hardlopers van AV Gelre; ’de Roparun is weer begonnen, weet je nog toen wij mee deden?” “Ik krijg wel weer de kriebels als ik er aan terug denk”. “We hebben toen wel heel veel beleefd, weet je nog dat….” de ene belevenis volgt na de andere. Zes jaar later pakten vier fanatieke Gelre leden de draad weer op; we gaan er weer voor. Samen gaan we de uitdaging van de Roparun aan. We hebben onder de leden weer lopers, fietsers, cateraars, chauffeurs, navigators en een fysiotherapeut bereid gevonden om er helemaal voor te gaan tijdens het Pinksterweekend 27,28 en 29 mei 2023. De Roparun is dit jaar anders dan vorige edities. De estafetteloop is niet meer vanuit Hamburg of Parijs naar Rotterdam maar er is een Noordelijk en Zuidelijk parcours van 550 km uitgezet door Nederland. Wij hebben gekozen voor het Zuidelijke parcours.

We gaan met elkaar hard aan de slag om, bivakplaatsen te vinden, het parcours te verkennen, verantwoorde maaltijden te bedenken, heel hard trainen en natuurlijk het vinden van sponsors.

Het doel van de Roparun

Naast de sportieve uitdaging spreekt de deelnemers van AV Gelre het doel aan; zoveel mogelijk geld ophalen om mensen in de palliatieve fase van kanker praktische ondersteuning te bieden. Op de site van de roparun vind je welke doelen inmiddels steun hebben ontvangen.

Hoe kun je ons sponsoren?

Voor bedrijven en organisaties is het nu extra interessant om ons te sponsoren vanwege de geheel Nederlandse route. Wij zorgen voor extra aandacht voor je bedrijf of organisatie door heel Nederland en met name in de plaatsen waar extra aandacht besteed wordt aan de Roparun!

Naam/logo vermeldt op, teamshirts, flyers, reclamebord in clubhuis, spandoek en we zullen aandacht besteden op de socials. Het sponsoren van sportieve prestaties gecombineerd met het goede doel van de Roparun geeft je bedrijf een positief en sportief imago! Sponsoren kan direct via deze link Of bel: 06-20717879 en dan bespreken we graag alle mogelijkheden.

Teamlid persoonlijk sponsoren?

Wil je een teamlid persoonlijk sponsoren kan dat ook via dezelfde link en klik op de naam van het teamlid dat je wilt sponsoren. Dit kan al vanaf € 1,00!

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail22 februari 2025