• Start
  • Nieuws
  • Een weekendje er tussenuit met je vrienden van AV Gelre

Een weekendje er tussenuit met je vrienden van AV Gelre

Dat kan!vuurtoren

Het weekend van 21 – 23 april 2023 organiseert AV Gelre een weekend op Vlieland met als afsluiting de vuurtorenloop.

Wat gaan we doen?

ribOp vrijdag vertrekken we met de auto richting Harlingen. Hier pakken we de boot van 14:05 naar Vlieland. Na 1,5 uur varen komen we aan op Vlieland. Hiervandaan is het 8 minuten wandelen naar het Loods Hotel. Hier hebben we 2 overnachtingen. Het hotel is perfect gelegen tov het bruisende centrum en het strand. Na het inchecken heb je alle gelegenheid om de omgeving te verkennen. ’s Avonds hebben we een diner in het hotel.

Zaterdag starten we de dag met een training. Na het ontbijt heb je nog tijd voor een verdere verkenning van het eiland. In de middag gaan we met een rib de zee op. Hopelijk kunnen we nog zeehonden spotten. ’s Avonds wordt voor een diner gezorgd. Zondag is race-day. We beginnen de dag weer met een training. Na een goed ontbijt gaan we ons langzaam voorbereiden op de loop. Afhankelijk van jouw afstand start je vanaf 12:15. Je kan kiezen voor 5, 10 of 21,1 km. Nadat we elkaars medailles hebben bewonderd en een lekkere douche gaan we weer terug naar de boot. Om 16:50 vetrekken we weer naar het vaste land.

Vervoer

We rijden met de auto naar Harlingen. Geef even aan de organisatie door als jij rijdt. Wij kunnen een poule maken zodat we met een beperkt aantal auto’s rijden. Vanuit Harlingen pakken we de boot naar Vlieland. Op het eiland gaat alles te voet. Eventueel kan je daar een fiets huren. En vervoer terug is uiteraard ook geregeld.

Hotel

We hebben 2 overnachtingen in het Loods Hotel. Dit is obv een 2-persoonskamer. De organisatie zal een kamerindeling maken. Uiteraard houden we rekening met jouw voorkeur. In het hotel hebben een ontbijt op zaterdag en zondag. Op hotelvrijdagavond hebben we hier ook het diner.

Kosten

Deze worden geschat op € 245,-- p.p. En wat krijg je dan? Het vervoer van het clubgebouw naar Harlingen en weer terug, de boot, 2x een overnachting, 2x een ontbijt, 2x een diner, een lunchpakket, een excursie met de rib, inschrijving voor de vuurtorenloop, trainingen en vooral een super weekend. Zodra de definitieve kosten bekend zijn hoor je dat uiteraard.

Inschrijven

Doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door je naam op de inschrijflijst in de kantine te zetten. Inschrijven kan vanaf nu tot en met zaterdag 15 januari. Van de inschrijvers verwachten we dat zij voor 15 januari de helft aanbetalen. Deze wordt gebruikt voor de aanbetaling van het hotel.

Nog vragen?

Trek dan Willem, Edwin Slagt of Edwin van Vliet even aan zijn mouw. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail22 februari 2025