Wedstrijdvoorbereiding Posbankloop

Wil jij meedoen met de Posbankloop op zondag 25 september 2022? Wij helpen je om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Woensdag 24 augustus om 19.00 uur is de kick-off op de atletiekbaan bij AV Gelre in Dieren. Op basis van je ambitie en niveau ontvang je een passend trainingsschema. Met dit schema ga je onder professionele begeleiding intensief aan de slag. Het doel is met plezier, zonder blessures 15 km uitlopen of we begeleiden je naar een extra snelle tijd.

De trainingen worden gegeven in het bos en op de atletiekbaan. Tot aan de Posbankloop 25 september train je elke zaterdag 8.30 uur in het bos. Op zondag start om 8.30 uur een duurloop en maandagavond om 19.00 uur een herstelloop en woensdag 19.00 uur een intervaltraining op de atletiekbaan. Het klinkt pittig maar als je eenmaal in de flow zit gaat het helemaal vanzelf. Het trainen in een groep zorgt naast gezelligheid voor extra motivatie en de beloning is een extra mooie prestatie!

Deelnemen aan de training ter voorbereiding aan de Posbankloop? Om deel te nemen aan deze training moet je minimaal 5 km kunnen hardlopen zonder pauzes. Aanmelden kan via www.hardlopen.nl . De kosten voor de training bestaande uit 16 bijeenkomsten bedragen € 40,00. De start is woensdag 24 augustus bij het clubhuis van AV Gelre aan de Kolonieweg 2a in Dieren. Voor leden van AV Gelre is deze training gratis. Meer informatie verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail22 februari 2025