• Start
  • Nieuws
  • Altijd al een keer in de buurt van Egmond willen trainen?

Altijd al een keer in de buurt van Egmond willen trainen?

avgelre atletiekvereniging dieren hardlopen nordic stayokay egmondTrainen op een andere locatie?
Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor een super hardloopweekend!

Op vrijdagmiddag 21 juni vertrekken we richting Egmond, rond 15:30 heb je ingecheckt in Stayokay Egmond. Rond 16:00 uur gaan we de omgeving verkennen in hardlooptenue. Om 18:00 sta je gedoucht klaar voor het avondeten. De volgende dag is het zaterdag en starten we om 8:00 met een training of een wandeling. Daarna staat tot 10:00 het ontbijt voor ons klaar. Na het ontbijt heb je tijd om de omgeving te verkennen, of wellicht als het mooi weer is van het strand te genieten. Tijdens het ontbijt maak je het lunchpakket voor de middag.

Op zaterdag hebben we nog een leuke activiteit op het programma staan. Wat dat wordt blijft een verrassing!

Zaterdagavond is er om 19:00 een bbq . Voor de mensen die zin hebben is er de mogelijkheid om het avondleven in de buurt te verkennen, maar…….op tijd terug voor de zondagochtendtraining.

Om 8:00 uur op zondagochtend is er weer een training gevolgd door het ontbijtbuffet. Na het ontbijt op de zondag is er nog geen invulling, maar dat komt wellicht nog.

Het bovenstaande is een invulling zoals we die nu zien, in de loop van de maanden krijgt het meer vorm en kan die nog veranderen. Belangrijk om te weten is, dat als er trainingen zijn, dit op alle niveaus is.

We schatten dat de kosten van dit weekend ongeveer € 145,-- per persoon gaan bedragen. In dit bedrag zitten de kosten voor het vervoer (auto), 2 keer een overnachtingen in Stayokay Egmond, 2 x ontbijt, 1 x lunchpakket, 2x diner, veel trainingen en 2,5 dag plezier. Kortom voor dit bedrag ben je het hele weekend onder de pannen. In de € 145,-- is ook rekening gehouden met drinken en een extra activiteit. Het is niet mogelijk om de stayokay de drank “af te kopen”.

Voor wie het wil weten: de mannen en vrouwen slapen in Stayokay Egmond, zoals gebruikelijk in een stayokay gescheiden.

Inschrijven kan vanaf nu tot en met zaterdag 17 november. Van de inschrijvers verwachten we, dat voor 1 december de helft betaald wordt, hoe en wat hoor je ter zijner tijd. De aanbetaling wordt gebruikt om een aanbetaling te kunnen. Schrijf je in door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door je naam op de inschrijflijst in de kantine te zetten.

Vragen?
Trek dan Jerrie, Ilse of Edwin dan even aan zijn mouw.

We zien je graag in Egmond,

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail22 februari 2025