Nieuw: strippenkaart


Zomer- of winterstop bij je sportvereniging?

Blijf in beweging bij Atletiekvereniging Gelre in Dieren! Veel sporters zullen dit wel herkennen: ben je net lekker bezig, is er een winterstop of stopt de competitie vanwege de zomervakantie. En hoe blijf je dan fit?

Stempelkaart
AV Gelre heeft daar sinds kort een oplossing voor. Als één van de weinige sportverenigingen in de regio kan je bij ons 52 weken per jaar hardlopen op verschillende niveaus of bootcampen. En nu ook zonder een verplicht lidmaatschap!

Juist om een korte periode te overbruggen, biedt AV Gelre de mogelijkheid van een stempelkaart aan. De kosten bedragen 40 euro voor een stempelkaart voor 10 trainingen. Iedere stempel is goed voor een hardloop- of bootcamptraining op een doordeweekse avond of de zaterdagochtend. Meld je voor de training bij de bar in het clubhuis dan geven we je de informatie over bij welke groep je het best mee kan trainen. Je mag natuurlijk ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.