AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Start to Run bij AV Gelre RVB7227De lente is begonnen, grijp nu je kans om goed te leren hardlopen! Zaterdag 14 april start AV- Gelre weer met een cursus hardlopen voor beginners! Het doel is dat je na 8 weken trainen, 3 kilometer kan hardlopen. Op zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur bieden wij deze cursus aan bij het clubhuis aan de kolonieweg in Dieren. Op ontspannen wijze leer je kennismaken met hardlopen. Naast de baan- en de bostrainingen, theoretische ondersteuning krijg je een startpakket met de Runners World gids, magazine en audiocoaching in de app. Heb je de smaak te pakken mag je drie maanden gratis mee trainen met de reguliere training van AV Gelre.

Deze cursus organiseren wij samen met Yakult- Start to Run. Via de website www.yakultstarttorun.nl kun je inschrijven en krijg je nog heel veel extra informatie.

Wedden dat je dan het beroemde hardloop virus te pakken krijgt!!