Stem op onze club om samen doelen te bereiken!

ClubkasRabobank Arnhem en Omstreken draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Arnhem en Omstreken stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook AV Gelre doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 4 t/m 17 oktober mogen leden (rekeninghouders) van Rabobank Arnhem en Omstreken vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. AV Gelre ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor onze vereniging belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aanschaffen van materialen (horden, speren, hoogspringkussen etc.) voor de jeugd zodat we de atletieksport op alle onderdelen naar onze jongste leden kunnen aanbieden nu we een prachtige nieuwe baan hebben. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan AV Gelre tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Arnhem en Omstreken. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/clubkasarnhem2016. Of stel je vraag aan Pieter van der Stok (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bedankt voor jouw steun!