AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Trainen met topatleet Dennis Licht in aanloop Veluwezoomloop 1km

Schermafbeelding 2016-05-19 om 20.53.48Op zondag 29 mei 2016 organiseert AV Gelre in aanloop naar de Veluwezoomloop in samenwerking met topatleet Dennis Licht, ambassadeur van Stichting Loopland Gelderland, voor alle deelnemers aan de 1 kilometer jeugdloop de mogelijkheid om deel te nemen aan een hardloopclinic. Dennis Licht is twaalfvoudig Nederlands Kampioen hardlopen in verschillende disciplines. Afgelopen zomer nam hij nog deel aan de Wereldkampioenschappen Atletiek op de 5000 meter. De Nederlandse topatleet, trainend op Papendal onder de leiding van de topcoach Honoré Hoedt is in voorbereiding op de Europese Kampioenschappen en Olympische Spelen van 2016.

Speciaal voor de jeugdlopers van de Veluwezoomloop heeft Dennis Licht een plekje in zijn sportagenda gereserveerd om alle deelnemers te laten ervaren hoe het is om te trainen als een echte topper! De clinic wordt op het sportterrein van AV Gelre georganiseerd zondag 29 mei van 12:00u t/m 13:15u.

Wil je meedoen, meld je dan aan vóór 28 mei via de trainer/coach van AV Gelre Wim Ritsema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en woonplaats.

Voor meer informatie over Stichting Loopland Gelderland: www.looplandgelderland.nl