AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Maak kennis met Nordic Walking

NWsneeuwAtletiekvereniging Gelre in Dieren organiseert op zaterdag 28 oktober een clinic Nordic Walking. In de bossen van de Veluwezoom wordt op ongedwongen wijze kennis gemaakt, met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen voor jong en oud. De clinic start om 13.30 bij de atletiekbaan van AVGelre, aan de Kolonieweg op sportpark Nieuwland in Dieren en duurt circa 1,5 uur. Na afloop is er een verfrissing. De kosten bedragen 5 euro. Dit bedrag wordt geretourneerd bij aansluitende deelname aan de basiscursus die begint op 4 november en zes lessen omvat.

Aanmelden voor de clinic en/of cursus is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt voor meer informatie op werkdagen na 20.00 uur bellen met Sjaak de Ligt, 0313 427213.